VAN SCHAJIK VIDEOS

Er gaat geen dag voorbij zonder dat de gemiddelde mens geprikkeld wordt door bewegende content op beeld! Zelfs onbewust gebeurt dit vaak, denk maar eens aan alle reclameborden op stations, of de content die wij op onze telefoons voorgeschoteld krijgen. Wij zien zoveel content en juist daarom is het belangrijk dat uw boodschap duidelijk wordt overgebracht en opvalt in de menigte! Ik help u daar graag mee!

Van Schajik Videos is een jong Amsterdams productiebedrijf met een passie voor alles wat met bewegend beeld te maken heeft. Van Schajik videos werkt samen met een uitgebreid netwerk aan freelancers in de creatieve sector. In samenwerking maken wij content voor alle mediakanalen en denken graag mee in uw concept.

De beelden moeten los van tekst uw verhaal vertalen. Van Schajik Videos maakt,  Corporate video’s, music video’s, Commercials, fictie, branded content en bruiloften. Naast deze bezigheden steek ik ook veel van mijn tijd in het maken van passieprojecten of projecten met een thema van groot maatschappelijk belang.

Ik vind het belangrijk uw idee zo goed mogelijk te visualiseren voordat we gaan schieten en nemen je graag mee in elke stap van het traject. Een prettige samenwerking is het halve werk:). 

Stuur mij hieronder even een berichtje, bel of mail en kom gezellig langs voor een bakkie koffie om te kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Heb je interesse? Bekijk dan ook meteen even het filmpje hieronder. Van Schajik Videos is ambassadeur van diverse merken in de multimediawereld. Hieronder vertel ik wat ik doe en waarom dit mijn passie is.

Tot snel,

Mischa van Schajik
Vanschajikvideos@gmail.com
0629514194 

MISCHA VAN SCHAJIK
BUDGETCAM BRAND AMBASSADOR
APUTURE BRAND AMBASSADOR